ARIA, από το 1997

Από την αρχή της λειτουργίας μας, έχουμε προσφέρει τις υπηρεσίες μας σε αρχηγούς κρατών, διπλωμάτες, επενδυτές και επιχειρηματίες υψηλού προφίλ, σε celebrities και jet-setters από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, ενώ η λίστα με τους πιστούς πελάτες μας ολοένα και μεγαλώνει. Σε αυτό το διάστημα συμβάλαμε καταλυτικά στην επιτυχία πολλών σημαντικών επαγγελματικών και κοινωνικών εκδηλώσεων, ωστόσο εάν θα θέλαμε να ξεχωρίσουμε τα ορόσημα στην πορεία της ARIA, αυτά σίγουρα θα ήταν τα εξής:

  • Οι Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες του 2004 στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια των οποίων η ARIA παρείχε catering υπηρεσίες σε όλες τις εγκαταστάσεις: στο Ολυμπιακό Συγκρότημα του Ελληνικού, στο Ολυμπιακό Κέντρο Αγίου Κοσμά, στο Ολυμπιακό Κέντρο Βουλιαγμένης και στο Παναθηναϊκό Στάδιο, ένα έργο ύψους 7.000.000 € που διήρκησε 45 ημέρες.
  • Η διεθνής ναυτιλιακή έκθεση Ποσειδώνια (που πλέον διοργανώνεται στο Metropolitan Expo), της οποίας η ARIA Fine Catering είναι ο επίσημος και αποκλειστικός caterer, από το 2000.
  • Το Διεθνές Συνέδριο «Heart Failure 2014», με 5.000 συμμετέχοντες στο Μεγάρο Μουσικής Αθηνών, που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Εταιρεία Καρδιολογίας.
  • Το TBEX 2014, το ετήσιο διεθνές συνέδριο ταξιδιωτικών bloggers και συγγραφέων τουριστικών media, με 1.000 συμμετέχοντες στο Μεγάρο Μουσικής Αθηνών.
  • Οι πολυτελείς γαμήλιες δεξιώσεις επωνύμων από το εξωτερικό, που επέλεξαν το Island Art & Taste, στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Η εταιρεία μας, στο πλαίσιο λειτουργίας των διεθνών προτύπων και προδιαγραφών, έχει ενταχθεί στα Διεθνή Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων με την απόκτηση πιστοποιητικών για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της, σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 22000: 2005.

Οι συνεχείς έλεγχοι αναφορικά με τα θέματα ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων είναι εξονυχιστικοί και αφορούν όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας: Παραγγελία – Παραλαβή – Αποθήκευση – Επεξεργασία – Μεταφορά – Διάθεση.

Παράλληλα, οι άρτιες κτιριακές υποδομές, ο σύγχρονος εξοπλισμός και το καταρτισμένο προσωπικό,  συμβάλλουν στην εξασφάλιση των υψηλών προδιαγραφών που έχει θέσει η εταιρεία.

Νοιαζόμαστε

Η ARIA Fine Catering στηρίζει το ΜΠΟΡΟΥΜΕ, την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που καταπολεμά τη σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό, σε όλη την Ελλάδα. Η συνεργασία της εταιρείας μας με τον οργανισμό ΜΠΟΡΟΥΜΕ ξεκίνησε το Φεβρουάριο του 2014 και σε όλο αυτό το διάστημα έχει προσφέρει 910 μερίδες περισσευούμενο φαγητό, από συνολικά 39 εκδηλώσεις. Επιπλέον 500 μερίδες προσφέρθηκαν στην οργάνωση κατά τη διάρκεια της έκθεσης των Ποσειδωνίων 2014.

Επίσης, τα τελευταία 4 χρόνια ενώνουμε τις δυνάμεις μας με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», την εθελοντική μη κυβερνητική οργάνωση που ασχολείται με τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά, για έναν κοινό σκοπό – να βοηθήσει τα παιδιά που τους λείπει το χαμόγελο.

 

Η μαγειρική μας


Στην ARIA πιστεύουμε με όλη μας την ψυχή στη δύναμη της καλής μαγειρικής! Από τα πρώτα μας κιόλας βήματα κι από το ξεκίνημα της λειτουργίας μας, η «εμμονή στην ποιότητα» έγινε το μότο που μας χαρακτηρίζει μέχρι σήμερα.

Μάθετε περισσότερα

Blog


Επισκεφθείτε το blog μας για να ενημερωθείτε για όλα τα τελευταία νέα, εκδηλώσεις και δραστηριότες της ARIA Fine Catering.

Μάθετε περισσότερα

Ζητήστε προσφορά

Παρακαλούμε απαντήστε στην ερώτηση ασφαλείας: 12 + 6 =

ARIA Fine Catering