Η μαγειρική μας

Στην ARIA πιστεύουμε στην καλή μαγειρική! Από τα πρώτα μας κιόλας βήματα κι από το ξεκίνημα της λειτουργίας μας, η «εμμονή στην ποιότητα» έγινε το μότο που μας χαρακτηρίζει μέχρι σήμερα – κάτι που φαίνεται, εξάλλου, σε κάθε μας πιάτο. Για τις συνταγές μας επιλέγουμε τα καλύτερα φρέσκα υλικά, τα οποία μαγειρεύουμε με πολύ μεράκι και ευαισθησία.

Ακολουθώντας, μάλιστα, τις βασικές αρχές για μια πιο υγιεινή διατροφή, χρησιμοποιούμε αποκλειστικά έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, αποφεύγοντας άλλους τύπους λαδιών, το βούτυρο ή την κρέμα γάλακτος, ενώ παράλληλα έχουμε μειώσει τη χρήση του αλατιού και της ζάχαρης.

Επιπλέον, όταν η συνταγή το επιτρέπει, αντικαθιστούμε τις πλούσιες σε λιπαρά ύλες με άλλες, όπως το ελληνικό γιαούρτι ή κάποια ελαφρά λευκά τυριά, ενώ οι σάλτσες μας έχουν ως βάση καθαρούς ζωμούς από κρέας, ψάρι ή λαχανικά που παρασκευάζονται στην κουζίνα μας.

Τα πάντα στη γραμμή παραγωγής της ARIA Fine Catering, από τον εφοδιασμό μας με τις πρώτες ύλες μέχρι τις εγκαταστάσεις όπου φυλάσσονται και μετατρέπονται σε απολαυστικές δημιουργίες, πληρούν τα πιο υψηλά standards.

Sample Menus


Επιλέξτε ανάμεσα σε Menu, Buffet Menu και Finger Food Cocktail ανάλογα με το είδος της εκδήλωσής σας.

Μάθετε περισσότερα

Gallery


Κάποιες από τις γευστικές μας δημιουργίες…

Μάθετε περισσότερα

Ζητήστε προσφορά

Παρακαλούμε απαντήστε στην ερώτηση ασφαλείας: 13 + 8 =

ARIA Fine Catering