Οι Χώροι μας


Στην ARIA δεν προσφέρουμε μόνο φίνα εδέσματα και υπηρεσίες catering. Σας παρέχουμε επίσης τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση του χώρου επιλογής σας, χωρίς καμία πρόσθετη επιβάρυνση. Διατηρώντας μακροχρόνιες συνεργασίες με κάποιους από τους πιο γνωστούς και εξαιρετικούς χώρους στην Αθήνα, η ARIA κατέχει επάξια τον τίτλο του αποκλειστικού caterer του Island Art & Taste, ενώ είναι επίσημος συνεργάτης catering του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να δείτε κάποια από τα πιο υπέροχα σημεία στην Αθήνα που μπορούν να φιλοξενήσουν την εκδήλωσή σας!

ISLAND Art & Taste


Στην ARIA δεν προσφέρουμε μόνο φίνα εδέσματα και υπηρεσίες catering. Σας παρέχουμε επίσης τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση του χώρου επιλογής σας, χωρίς καμία πρόσθετη επιβάρυνση.

Megaron: The Athens Concert Hall


Εάν διοργανώνετε ένα διεθνές συνέδριο στην Αθήνα, ένα event μεγάλης κλίμακας ή μια εταιρική εκδήλωση στο κέντρο της πόλης, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών αναλαμβάνει τη φιλοξενία τους, παρέχοντας πάντοτε κορυφαίες υπηρεσίες για τη διοργάνωσή τους.

Athens Metropolitan Expo


Η ARIA Fine Catering είναι ο αποκλειστικός caterer του Metropolitan Expo, το μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο στην Ελλάδα, δίπλα στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

ARIA Fine Catering