Ευκαιρίες εργασίας

Αντιλαμβανόμαστε ότι κάθε εργαζόμενος έχει τις δικές του ανάγκες, σχετικά με την επαγγελματική του εξέλιξη. Στόχος και δέσμευσή μας είναι να προσφέρουμε κίνητρα και να εμπνέουμε κάθε μέλος της οικογένειας της ARIA, μέσα από διάφορα εκπαιδευτικά προγράμματα. Είτε ενδιαφέρεστε για μια θέση στα γραφεία μας, στο τμήμα F&B, στην κουζίνα ή στις αποθήκες, θα είμαστε πάντα δίπλα σας.

Ευκαιρίες εργασίας:

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας (αυτή τη στιγμή) Αν ενδιαφέρεστε να δουλέψετε μαζί μας, στείλτε το βιογραφικό σας σημείωμα στο sales@aria.gr.


Δείτε επίσης


Η μαγειρική μας


Στην ARIA πιστεύουμε με όλη μας την ψυχή στη δύναμη της καλής μαγειρικής! Από τα πρώτα μας κιόλας βήματα κι από το ξεκίνημα της λειτουργίας μας, η «εμμονή στην ποιότητα» έγινε το μότο που μας χαρακτηρίζει μέχρι σήμερα.

Μάθετε περισσότερα

ARIA, από το 1997


Από την αρχή της λειτουργίας μας, έχουμε προσφέρει τις υπηρεσίες μας σε αρχηγούς κρατών, διπλωμάτες, επενδυτές και επιχειρηματίες υψηλού προφίλ, σε celebrities και jet-setters από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, ενώ η λίστα με τους πιστούς πελάτες μας ολοένα και μεγαλώνει.

Μάθετε περισσότερα

ARIA Fine Catering