Επαγγελματικές εκδηλώσεις

FINE CORPORATE EVENT… at Your Service

Η μακροχρόνια σχέση μας με έναν από τους πιο κομψούς χώρους στην Αθήνα, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, μας έχει επιτρέψει να αναπτύξουμε σημαντική εμπειρία στον τομέα του συνεδριακού catering και να καλύψουμε τις σημαντικότερες κοινωνικές επαγγελματικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στην Αθήνα, όπως:

  • 22ο Πνευμονολογικό Συνέδριο, 1.000 συμμετέχοντες
  • Διεθνές Συνέδριο Παιδιατρικής Αλλεργιολογίας 2013, 1.500 συμμετέχοντες
  • Sea Tourism Forum 2013, 500 συμμετέχοντες
  • Greek Shipping Hall of Fame 2013, 600 συμμετέχοντες
  • Cocktail της Γερμανικής Πρεσβείας, Φεβρουάριος 2014, 500 καλεσμένοι
  • Ελληνο-Ρωσικό Συνέδριο Greek Forum 2014, 900 συμμετέχοντες
  • 22η Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ, 1.500 συμμετέχοντες
  • Διεθνές Συνέδριο «Heart Failure 2014», που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Εταιρεία Καρδιολογίας, 5.000 συμμετέχοντες
  • Cocktail της Πρεσβείας του Αζερμπαϊτζάν, Ιούνιος 2014, 1.000 καλεσμένοι
  • Συνάντηση ταξιδιωτικών bloggers και συγγραφέων τουριστικών media, TBEX 2014, 1.000 συμμετέχοντες

Ως αποκλειστικός caterer του εκθεσιακού και συνεδριακού κέντρου Athens Metropolitan Expo, όπου διοργανώνονται περισσότερες από 35 εκθέσεις και εκδηλώσεις κάθε χρόνο, η ARIA προσφέρει αποκλειστικά υψηλού επιπέδου υπηρεσίες catering στη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση Ποσειδώνια, από το 2000. Η εταιρεία μας διαθέτει την αποκλειστική εκμετάλλευση 9 σημείων, εντός του εκθεσιακού κέντρου: 2 εστιατόρια και 7 coffee shops στον εκθεσιακό χώρο του Athens Metropolitan Expo.

Ανάμεσα στις πιο σημαντικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο εκθεσιακό κέντρο, εκτός των Ποσειδωνίων, κατατάσσεται το Διεθνές Καρδιολογικό Συνέδριο ΕΗΡΑ EUROPACE 2013, στο οποίο η ARIA παρείχε υπηρεσίες συνεδριακού catering για 5.000 συμμετέχοντες.

Οι υπηρεσίες της ARIA για συνεδριακό catering ποικίλουν από coffee breaks, lunch bags, lunch buffets και express catering delivery στο περίπτερό σας μέχρι black-tie cocktails, gala και εγκαίνια, σε μοναδικούς χώρους που παρέχουν εύκολη πρόσβαση και προσφέρουν άνετο χώρο στάθμευσης.

Ζητήστε προσφορά

Παρακαλούμε απαντήστε στην ερώτηση ασφαλείας: 5 + 11 =


Δείτε επίσης


ISLAND Art & Taste


Μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός, ότι από το 2011 είμαστε αποκλειστικός caterer και διοργανωτής εκδηλώσεων του Island Art & Taste– της ιδανικής τοποθεσίας για γάμους, ιδιωτικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις.

Μάθετε περισσότερα

Megaron: The Athens Concert Hall


Εάν διοργανώνετε ένα διεθνές συνέδριο στην Αθήνα, ένα event μεγάλης κλίμακας ή μια εταιρική εκδήλωση στο κέντρο της πόλης, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών αναλαμβάνει τη φιλοξενία τους, παρέχοντας πάντοτε κορυφαίες υπηρεσίες για τη διοργάνωσή τους.

Μάθετε περισσότερα

Athens Metropolitan Expo


Η ARIA Fine Catering είναι ο αποκλειστικός caterer του Metropolitan Expo, το μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο στην Ελλάδα, δίπλα στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Μάθετε περισσότερα

Street Food


Αν σχεδιάζετε μια επαγγελματική εκδήλωση που θα ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, έχουμε για εσάς κάτι μοναδικό: το πιο νόστιμο homemade street food!

Μάθετε περισσότερα

Blog


Επισκεφθείτε το blog μας για να ενημερωθείτε για όλα τα τελευταία νέα, εκδηλώσεις και δραστηριότες της ARIA Fine Catering.

Μάθετε περισσότερα

ARIA Fine Catering