Καθιστή Γαμήλια Δεξίωση

Εάν για τη γαμήλιά σας δεξίωση επιλέξετε το σερβιριζόμενο καθιστό μενού, μια από τις επικρατέστερες τάσεις σήμερα είναι τα στημένα σε οικογενειακό στιλ τραπέζια. Άλλωστε, το family-style seating δημιουργεί ευχάριστη οικειότητα, που ταιριάζει ιδιαιτέρα σε γαμήλιες δεξιώσεις με περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων. Δική μας αποστολή είναι να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία από wedding bites και welcome drinks για την ώρα του κοκτέιλ, για τα εδέσματα στο μενού και ποιες γεύσεις ταιριάζουν μεταξύ τους, καθώς και για τον αριθμό του προσωπικού που θα σας εξυπηρετήσει.
Προσθέστε το κέφι και τη χαρά, τους καλούς σας φίλους και το χορό μέχρι πρωίας και μοιραστείτε με τους καλεσμένους σας μια από τις πιο όμορφες μέρες της ζωής σας!

Ας συζητήσουμε από κοντά


Δείτε επίσης


ISLAND Art & Taste


Μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός, ότι από το 2011 είμαστε αποκλειστικός caterer και διοργανωτής εκδηλώσεων του Island Art & Taste– της ιδανικής τοποθεσίας για γάμους, ιδιωτικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις.

Μάθετε περισσότερα

Γαμήλιος μπουφές


Δεν είναι εύκολο να παρουσιάσεις ένα νόστιμο φαγητό με τον πιο όμορφο τρόπο, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα μεγάλο αριθμό ατόμων και στον περιορισμένο χώρο που προσφέρει ένας μπουφές.

Μάθετε περισσότερα

Sweet Buffets & Γαμήλιες Τούρτες


Γιατί να περιορίσετε τις επιλογές σας παραγγέλνοντας μια τριώροφη γαμήλια τούρτα, όταν μπορείτε να έχετε έναν ολόκληρο μπουφέ με γλυκά; Άλλωστε, τα Sweet buffets είναι η νέα τάση στο γαμήλιο catering.

Μάθετε περισσότερα

ARIA Fine Catering