Γαμήλιος μπουφές

Δεν είναι εύκολο να παρουσιάσεις ένα νόστιμο φαγητό με τον πιο όμορφο τρόπο, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα μεγάλο αριθμό ατόμων και στον περιορισμένο χώρο που προσφέρει ένας μπουφές. Αυτός είναι ο λόγος που ανανεώνουμε διαρκώς τις ιδέες μας, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις και βρίσκοντας ευφάνταστες λύσεις για να παρουσιάζουμε τα εδέσματά μας. Γι’ αυτό, συνεργαζόμαστε στενά με τον σεφ μας και τον food stylist, παραμένοντας ωστόσο σε διαρκή συνεννόηση μαζί σας ή με τον wedding planner σας.
Στον όμορφα ντυμένο γαμήλιο μπουφέ σας, με τα λευκά λινά και τα λευκά πορσελάνινα σκεύη, το μενού της ARIA θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο! Μερικές φορές είναι η ποιότητα και όχι η ποικιλία των εδεσμάτων, άλλες φορές θα μπορούσαν να συνδυαστούν δύο ή περισσότερες «κουζίνες» – σε κάθε περίπτωση, στόχος μας είναι να σας προτείνουμε ένα ιδιαίτερο μενού που θα ταιριάζει με το προσωπικό σας στυλ, όπως και με το budget που διαθέτετε.

Ας συζητήσουμε από κοντά


Δείτε επίσης


ISLAND Art & Taste


Μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός, ότι από το 2011 είμαστε αποκλειστικός caterer και διοργανωτής εκδηλώσεων του Island Art & Taste– της ιδανικής τοποθεσίας για γάμους, ιδιωτικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις.

Μάθετε περισσότερα

Καθιστή Γαμήλια Δεξίωση


Εάν για τη γαμήλιά σας δεξίωση επιλέξετε το σερβιριζόμενο καθιστό μενού, μια από τις επικρατέστερες τάσεις σήμερα είναι τα στημένα σε οικογενειακό στιλ τραπέζια.

Μάθετε περισσότερα

Sweet Buffets & Γαμήλιες Τούρτες


Γιατί να περιορίσετε τις επιλογές σας παραγγέλνοντας μια τριώροφη γαμήλια τούρτα, όταν μπορείτε να έχετε έναν ολόκληρο μπουφέ με γλυκά; Άλλωστε, τα Sweet buffets είναι η νέα τάση στο γαμήλιο catering.

Μάθετε περισσότερα

ARIA Fine Catering