Γαμήλιες Δεξιώσεις


Αν ετοιμάζετε τον επικείμενο γάμο σας κι επιθυμείτε η δεξίωσή σας να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, η ARIA Fine Catering είναι ιδανική για να σας προσφέρει άρτιες υπηρεσίες catering γάμου, παρουσιάζοντας τις πιο εκλεπτυσμένες γεύσεις με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Είτε προγραμματίζετε το γάμο σας στην Αθηναϊκή Riviera είτε οπουδήποτε αλλού στην Αθήνα, συνεργαζόμαστε με μια ομάδα επαγγελματιών, εξπέρ στους κλάδους της γαστρονομίας και του οίνου καθώς και της φιλοξενίας, και τη συντονίζουμε έτσι ώστε η γαμήλια δεξίωσή σας να είναι άρτια από κάθε άποψη.

Επειδή πιστεύουμε ότι κάθε γάμος οφείλει να είναι και μοναδικός, θα προτείνουμε ιδέες ειδικά για εσάς, θα συνεργαστούμε στενά μαζί σας ή με τον wedding planner σας και θα καλύψουμε την παραμικρή σας επιθυμία!

Καθιστη γαμηλια δεξιωση


Εάν για τη γαμήλιά σας δεξίωση επιλέξετε το σερβιριζόμενο καθιστό μενού, μια από τις επικρατέστερες τάσεις σήμερα είναι τα στημένα σε οικογενειακό στιλ τραπέζια.

Γαμηλιος μπουφες


Δεν είναι εύκολο να παρουσιάσεις ένα νόστιμο φαγητό με τον πιο όμορφο τρόπο, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα μεγάλο αριθμό ατόμων και στον περιορισμένο χώρο που προσφέρει ένας μπουφές.

Sweet Buffets & Γαμηλιες Τουρτες


Γιατί να περιορίσετε τις επιλογές σας παραγγέλνοντας μια τριώροφη γαμήλια τούρτα, όταν μπορείτε να έχετε έναν ολόκληρο μπουφέ με γλυκά;

ARIA Fine Catering